Publicacions

Cèlia González és intèrpret reconeguda de flauta travessera, professora, formadora, autora i empresària.

Amb més de 30 anys d'experiència com a professora, és coneguda per la seva capacitat d'organització, la seva adaptabilitat a nous reptes pedagògics i la seva empatia cap als alumnes als quals és capaç de transmetre el seu entusiasme i amor a la música. La seva dedicació a l'ensenyament l'ha portat a qüestionar l'actual sistema pedagògic. Fruit de la seva recerca neixen els mètodes de flauta "Flauta a 3" que constitueixen el primer mètode d'instrument a Espanya, pensat específicament per a la pedagogia de grup.

Com a formadora imparteix seminaris de pedagogia de l'instrument per a professors que desitgen sortir de la rutina i fer un pas cap a una manera diferent d'ensenyar i aprendre la música. Les seves especialitats són la pedagogia de grup i la música i moviment.

Actualment dirigeix Musical Training, un projecte innovador en el camp de la pedagogia musical que concep l'aprenentatge de la música com a part de la formació integral de la persona. El projecte ofereix entre d’altres serveis, ofereix serveis música extraescolar, gestió d’escoles de música i concerts educatius.

És autora dels llibres:

Flauta a 3 Nivell 1
Flauta a 3 Nivell 2
Flauta a 3 Nivell 3
Flauta a 3 Nivell 4

Flauta 540.so

La pedagogia de grup (català)
La pedagogía de grupo (castellano)

Música menuda 1 (català)
Música menuda 2 (català)
Música menuda 3 (català)

Enllaços relacionats:

 • Web professional: www.celiagonzalez.es
 • Musical Training: https://www.musicaltraining.es
 • Facebook: https://www.facebook.com/celiagonzalezflautista/
 • Blog: http://nonsoloflauta.blogspot.com.es
 • Editorial: Musical Training Publicacions